Lumină Pentru Suflet De Copil

65,00 lei

În paginile cărții „Lumina pentru Suflet de Copil”, micuțul tău, va fi plasat în mijlocul unei povesti cu  învățături biblice, personalizate special pentru el.

Această carte aduce în viața copilului tău,  o poveste plină de lumină și inspirație, care îl va ghida și îl va încuraja să exploreze impreună cu îngerul pazitor, Tainele Bisericii.

Fiecare pagină este o călătorie în lumea celor 7 taine ale bisericii, copilul, eroul principal,  descoperind informatii spirituale, ce sunt  explicate pe întelesul lui

Această carte este mai mult decât o simplă lectură – este o experiență spirituală și emoțională, care îi va îmbogăți sufletul și îi va lumina calea în călătoria sa spre cunoașterea lui Dumnezeu și spre dezvoltarea unei relații puternice cu El.

Cartea personalizată  „Lumina pentru Suflet de Copil” ii va lumina și va încălzi sufletul copilului tău de fiecare data când o citește.

*
*
*
*
*
*
*

Descriere

O carte personalizată în care copilul devine erou principal și descoperă împreună cu îngerul păzitor Tainele Bisericii, în special Taina Sfântului Maslu. Copilul căruia i se adreseazã cartea, devine erou principal descoperind informații greu de explicat de către părinți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumină Pentru Suflet De Copil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *