Descoperă toate cărțile

Lumină pentru suflet de copil

O carte personalizată în care copilul devine erou principal și descoperă împreună cu îngerul păzitor Tainele Bisericii, în special Taina Sfântului Maslu. Copilul căruia i se adreseazã cartea, devine erou principal descoperind informații greu de explicat de către părinți.

Recomandată  7 – 11 ani

50 RON

Personalizeaza

UN CADOU SPECIAL

Ești NAȘ, esti invitat la un BOTEZ, la o zi de nastere sau vrei să ai o amintire cu primul an din viata copilului tău ? Această carte conține POVESTEA BEBELUȘULUI  în primul an de viață cu evocarea momentelor marcante, povestită chiar de copilaș. În carte vor apărea numele copilului, data nasterii, ora nasterii, greutatea si lungimea avută la naștere, numele părinților și al medicului care a asistat la naștere (optional). În carte se pot insera si fotografii

50 RON

DSC_1889-Edit
Personalizeaza

INVITAȚIE LA FERMĂ

O poveste în care copilul descoperă o mare parte din animalele domestice alături de personajul Gâsca Marieta.

Recomandată pentru 2-5 ani

50 RON

Titlu Invitație la fermă
Personalizeaza

CITEȘTE ȘI ZÂMBEȘTE

O carte interactivă în care copilul dvs. învață, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, să recunoască numerele, literele și formele geometrice. Cartea devine prietenul copilului cu care cel mic cântă, desenează

și colorează.

Putem scrie tot textul și cu majuscule, pentru copiii care ştiu să citească “doar cu litere mari”.

Recomandată pentru 5-7 ani

50 RON

Personalizeaza

VREAU SĂ FIU MARE

Este o carte interactivă care combină dorința copilului de a crește, de “a fi mare” cu necesitatea de a studia pentru a-și găsi drumul potrivit în viață. Prezintă responsabilitățile câtorva meserii importante, concluzia fiind acea că e bine să copilărim fiindcă vom avea tot timpul din lume ”să fim mari”. Cartea poate fi dăruită pentru ziua de naștere sau ziua onomastică a copilului, pentru ziua de 1 IUNIE și chiar pentru sfârșit de an școlar

Recomandată pentru 5-7 ani.

Disponibilă în limbile: română și spaniolă.

50 RON

Personalizeaza

ȘCOALA VESELĂ

O carte interactivă în care copilul învață „să învete” cu bucurie si plăcere. Școala este distractivă alături de clovnul Bobo și prietenii dragi. Jucăușul Bobo va participa alături de tine pentru o zi la școala unde înveți. El te va învăța cum să numeri mai ușor si cum să înveți alfabetul pe de rost. Alături de cei mai buni prieteni și un zâmbet mare pe chipul tău orice obstacol va fi ușor de trecut! 

Recomandata Grupa 0 , Clasa I, clasa a-IV-a.

7-11 ani

50 RON

DSC_2053-Edit-Edit
Personalizeaza

PRIETENUL MEU CODRUȚ

Această carte are ca scop educarea elevilor în vederea prevenirii sau reducerii situațiilor de risc la care sunt expuși pe stradă, acasă sau la școală atunci când sunt singuri. Întreaga poveste este însuflețită de prietenul Codruț, un minunat câine detectiv. Ideală pentru orice eveniment din viața copilului.

Recomandată pentru 7-11 ani.

 Disponibilă în limba română

50 RON

Personalizeaza

PAS ÎN DOI

Recomandată pentru celor care urmează să se căsătorească sau vor să rememoreze evenimentele acelei zile speciale.

Disponibilă în limba română.

50 RON

DSC_1925-Edit-Edit
Personalizeaza

ÎN AȘTEPTAREA LUI MOȘ CRĂCIUN- VREMEA COLINDELOR

Copilul dvs., erou principal al povestirii si prietenii lui cei mai buni, la randul lor personaje in carte, pornind la colindat pe strazile orasului, trec pe langa un bradut care era trist pentru ca nu fusese ales sa se bucure alaturi de copii in cea mai frumoasa zi a anului. Ca printr-un miracol, copiii reusesc sa transforme seara de Craciun intr-un eveniment extraordinar atat pentru bradutul uitat, cat si pentru celelalte personaje ce i se alatura bradutului in aceasta noapte magica (ornamentele de brad si omul de zapada). Cu ajutorul lor, copii isi dau seama cu adevarat de insemnatatea sarbatorii de Craciun si de lucrurile care conteaza cel mai mult in viata. Totul sub forma unei povesti uimitoare si pline de aventuri. Membrii familiei (parinti, bunici, frati etc), alaturi de care copilul sarbatoreste Ajunul Craciunului, apar si ei ca si personaje in povestire. Este o carte scrisa cu mult suflet, reusind sa redea in mod fidel atmosfera magica din „vremea colindelor”. Cartea transmite mesajul importantei de a impartasi cu cei dragi, familie si prieteni, emotia celei mai frumoase nopti a anului.

Recomandată 3-5 ani

50 RON

www.simionsebastian.ro
Personalizeaza

SCRISOARE DE LA MOȘ CRĂCIUN

În dimineața Ajunului de Craciun, Moș Crăciun descoperă cu mare surprindere că toate cărțile care urmau să ajungă la copii în noaptea următoare dispăruseră și, odata cu ele, toate poveștile lumii și toate personajele de poveste. O singură carte, cartea personalizată pe care tocmai copilul dvs. urma să o primească și în care chiar el era personajul principal, alături de prietenii lui, scăpase de mâna hoțului de cărti. Moș Crăciun ii scrie copilului dvs. o scrisoare în care ii cere ajutorul pentru a salva cărțile și lumea poveștilor. Copilul descoperă hoțul în persoana librarului posomorât, pentru că, credea el, dorințele copiilor nu mai erau legate de cărți, ci de tehnologie, de cele mai sofisticate produse electronice, așa că furase și încuiase toate cărțile de povești sub lacătul uitării. Copiii îl conving  pe librar, care își amintește de propria copilărie, că visele copiilor au fost, sunt și vor fi întotdeauna legate de viitor, de noi descoperiri, de locuri în care doar imaginația copiilor poate ajunge. „Povestile vor fi tot timpul, chiar daca nu fosnesc sub degete.” Mesajul cărții este legat de gândurile bune pe care oamenii, de Crăciun, le oferă semenilor: „speranța, iubire si multă, multă credința în bine”, precum si de bucuria de a fi copil, indiferent de vârstă.

Recomandata 7-11 ani

50 RON

Personalizeaza

SALVEAZĂ-L PE MOȘ CRĂCIUN

La Polul Nord pregătirile sunt în toi când deodată o veste neplăcută aduce multă zarvă în casa lui Moș Crăciun. Nemulţumirea Spiriduşului Verde îl răpeşte pe Moș Crăciun şi îl duce la Polul Sud. Moș Crăciun trebuie salvat! Copilul devine eroul principal care prin credinţa în magia Sărbătorii şi prin curaj se va alătura personajelor mirifice ale iernii pentru a-l salva pe Mos Craciun.

Recomandata 5-7 ani

50 RON

Personalizeaza