UN CADOU SPECIAL

65,00 lei

Ești NAȘ, esti invitat la un BOTEZ, la o zi de nastere sau vrei să ai o amintire cu primul an din viata copilului tău ? Această carte conține POVESTEA BEBELUȘULUI în primul an de viață cu evocarea momentelor marcante, povestită chiar de copilaș. În carte vor apărea numele copilului, data nasterii, ora nasterii, greutatea si lungimea avută la naștere, numele părinților și al medicului care a asistat la naștere (optional). În carte se pot insera si fotografii

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Descriere

În paginile cărții „Un Cadou Special”, veți găsi o poveste plină de căldură și iubire, în care micuțul tău devine eroul principal al aventurii sale din primul an de viață. Cartea este personalizată cu numele, data nasterii, ora nasterii, greutatea si lungimea avută la naștere, numele părinților și al medicului care a asistat la naștere (optional), transformând fiecare moment într-o amintire de neuitat.

De la primele zâmbete și râsete, până la primii pași și primele cuvinte rostite, cartea „Un Cadou Special” surprinde fiecare etapă importantă din dezvoltarea micuțului tău într-un mod plin de farmec și emoție.

Este o carte care va fi apreciată și iubită de familie de-a lungul anilor, o amintire prețioasă care va rămâne o comoară în inimile tuturor.

În carte vor apărea numele copilului, data nasterii, ora nasterii, greutatea si lungimea avută la naștere, numele părinților și al medicului care a asistat la naștere (optional). În carte se pot insera si fotografii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UN CADOU SPECIAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *