O POVESTE DE PAȘTI

65,00 lei

Recomandată pentru 3-9 ani.
Disponibilă în limbile: română, germană și maghiară

Ideală pentru sărbătorile de Paște

În această poveste captivantă și plină de farmec, copilul tău va fi plasat în centrul acțiunii, devenind personajul principal al unei aventuri magice de Paști.
O carte specială pentru Sărbătorile de Paști, prin care copilul descoperă semnificațiile și tradițiile acestei sărbători.

Prin intermediul acestei cărți personalizate, copilul tău va învăța valori precum generozitatea, compasiunea și prietenia, descoperind în același timp importanța tradițiilor și a sentimentelor de iubire și speranță asociate cu sărbătoarea Paștelui.

„O Poveste de Paști” nu este doar o carte – este o experiență memorabilă și un cadou de neuitat pentru copilul tău. Fiecare pagină este personalizată cu numele lui, al prietenilor precum si numele membrilor familiei.

Toate acestea transforma lectura într-o aventură unică și specială.

*
*
*
*
*
*

Descriere

Ideală pentru sărbătorile de Paște
O carte specială pentru Sărbătorile de Paști, prin care copilul descoperă semnificațiile și tradițiile acestei sărbători. Alături de părinți și frați începe aventura magică.
Imagineaza-ti cat de incantati vor fi să descopere că povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familia si multe altele!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O POVESTE DE PAȘTI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *